APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z BV5AB-3 - informace
Poznámka 51TNC APRS WX_DHT22{indoor} 9.1V 36.1C
Poloha: 24°13.00' N 120°44.68' E - lokátor PL04IF92IA - zobrazení mapy - statická mapa
4.6 km Jihovýchod azimut 143° od Fengyuan, Taichung, Taiwan, Taiwan [?]
9.9 km Severovýchod azimut 38° od Taichung, T’ai-chung Hsien, Taiwan, Taiwan
121.9 km Jihozápad azimut 221° od Taipei, Taipei, Taiwan
Poslední pozice: 2022-07-04 05:17:04 UTC (2m30s před)
2022-07-04 13:17:04 CST místní čas v Fengyuan, Taiwan [?]
Poslední WX zpráva: 2022-07-04 05:12:05 UTC (7m29s před)
2022-07-04 13:12:05 CST místní čas v Fengyuan, Taiwan [?]
Teplota: 35.6 °C
rosný bod: 20.7 °C
vlhkost: 42 %
tlak: 973.2 mbar
Vítr: Sever 0° 0.0 m/s (Nárazy 0.0 m/s)
srážky: 0.0 mm za poslední hodinu, 0.0 mm za posledních 24 hodin
Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS