APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z CW9914 - informace
Poznámka .WD 4
Poloha: 43°00.19' N 7°33.19' W - lokátor IN63FA30OS - zobrazení mapy - statická mapa
0.7 miles Východ azimut 72° od Lugo, Provincia de Lugo, Galicia, Spain [?]
7.4 miles Severozápad azimut 303° od Corgo, Provincia de Lugo, Galicia, Spain
49.5 miles Jihovýchod azimut 121° od A Coruña, Provincia da Coruña, Galicia, Spain
79.7 miles Severovýchod azimut 48° od Vigo, Provincia de Pontevedra, Galicia, Spain
Poslední pozice: 2021-05-05 20:44:04 EDT (31s před)
2021-05-06 02:44:04 CEST místní čas v Lugo, Spain [?]
Poslední WX zpráva: 2021-05-05 20:39:04 EDT (5m31s před)
2021-05-06 02:39:04 CEST místní čas v Lugo, Spain [?]
Teplota: 52 °F
rosný bod: 51 °F
vlhkost: 95 %
tlak: 1020.2 mbar
Vítr: Jih 190° 0.0 MPH (Nárazy 0.0 MPH)
srážky: 0.0 inches za poslední hodinu, 0.0 inches za posledních 24 hodin, 0.0 inches od půlnoci
Grafy historie počasí CW9914

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS