APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z DW5562 - informace
Poznámka eCumulusDsVP
Poloha: 22°37.32' N 120°19.30' E - lokátor PL02DO89OG - zobrazení mapy - statická mapa
1.1 km Severovýchod azimut 53° od Kaohsiung, Kaohsiung, Taiwan [?]
4.1 km Západ azimut 263° od Fengshan, Kao-hsiung Hsien, Taiwan, Taiwan
42.5 km Jih azimut 165° od Tainan, Tainan, Taiwan, Taiwan
Poslední pozice: 2022-05-17 21:20:07 UTC (3m31s před)
2022-05-18 05:20:07 CST místní čas v Kaohsiung, Taiwan [?]
Poslední WX zpráva: 2022-05-17 21:15:06 UTC (8m32s před)
2022-05-18 05:15:06 CST místní čas v Kaohsiung, Taiwan [?]
Teplota: 22.8 °C
rosný bod: 20.5 °C
vlhkost: 87 %
tlak: 1012.3 mbar
Vítr: Severozápad 332° 0.0 m/s (Nárazy 0.4 m/s)
srážky: 0.0 mm za poslední hodinu, 0.0 mm za posledních 24 hodin, 0.0 mm od půlnoci
Světelnost: 0 W/m²
Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS