APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z DW7714 - informace
Poloha: 34°29.10' N 136°49.50' E - lokátor PM84JL96AJ - zobrazení mapy - statická mapa
1.4 miles Západ azimut 275° od Toba, Mie, Japan [?]
7.1 miles Východ azimut 89° od Ise, Mie, Japan
48.3 miles Jih azimut 186° od Nagoya-shi, Aichi, Japan
71.2 miles Jihovýchod azimut 121° od Kyoto, Kyōto, Japan
Poslední pozice: 2021-03-02 21:38:39 EST (1m58s před)
2021-03-03 11:38:39 JST místní čas v Toba, Japan [?]
Poslední WX zpráva: 2020-12-24 22:45:06 EST (67d 22h55m před)
2020-12-25 12:45:06 JST místní čas v Toba, Japan [?]
Vítr: Severozápad 320° 6.0 MPH (Nárazy 8.9 MPH)
Grafy historie počasí DW7714

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

[24 hodin · 48 hodin · týden · měsíc · rok]

Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS