APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z FW4012 - informace
Poznámka .DsVP
Poloha: 45°44.40' N 8°48.60' E - lokátor JN45JR77EO - zobrazení mapy - statická mapa
2.0 km Sever azimut 350° od Solbiate Arno, Provincia di Varese, Lombardy, Italy [?]
4.0 km Sever azimut 353° od Oggiona con Santo Stefano, Provincia di Varese, Lombardy, Italy
42.5 km Severozápad azimut 316° od Milan, Province of Milan, Lombardy, Italy
114.9 km Severovýchod azimut 49° od Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
Poslední pozice: 2022-01-27 20:33:37 UTC (4m6s před)
2022-01-27 21:33:37 CET místní čas v Solbiate Arno, Italy [?]
Poslední WX zpráva: 2022-01-27 20:28:43 UTC (9m před)
2022-01-27 21:28:43 CET místní čas v Solbiate Arno, Italy [?]
Teplota: -1.7 °C
vlhkost: 92 %
tlak: 1026.1 mbar
Vítr: Sever 348° 0.0 m/s (Nárazy 0.0 m/s)
srážky: 0.0 mm za poslední hodinu, 0.0 mm za posledních 24 hodin, 0.0 mm od půlnoci
Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS