APRS/CWOP počasí - mapa · informace · telemetrie · počasí · zdrojové · status · majáky · zprávy · oběžníky · procházet · pohybující se · Můj účet
Je možné použít wildcard (*?) za prefixem. Např. G*
APRS/CWOP WX report z IT9IJI-13 - informace
Poznámka eCumulusWS2300
Poloha: 38°12.38' N 15°33.10' E - lokátor JM78SE69EM - zobrazení mapy - statická mapa
1.5 km Sever azimut 7° od Messina, Provincia di Messina, Sicily, Italy [?]
10.5 km Východ azimut 83° od Saponara (Saponara Villafranca), Provincia di Messina, Sicily, Italy
88.2 km Severovýchod azimut 27° od Catania, Provincia di Catania, Sicily, Italy
Poslední pozice: 2021-11-29 20:39:03 UTC (39s před)
2021-11-29 21:39:03 CET místní čas v Messina, Italy [?]
Poslední WX zpráva: 2021-11-29 20:38:03 UTC (1m39s před)
2021-11-29 21:38:03 CET místní čas v Messina, Italy [?]
Teplota: 8.9 °C
rosný bod: 5.1 °C
vlhkost: 77 %
tlak: 1006.2 mbar
Vítr: Severozápad 303° 0.9 m/s (Nárazy 2.2 m/s)
srážky: 3.0 mm za poslední hodinu, 21.8 mm za posledních 24 hodin, 19.6 mm od půlnoci
Světelnost: 0 W/m²
Tato stránka zobrazuje data o počasí shromážděná většinou soukromými meteorologickými stanicemi. Stanice s CW prefixy, číselnými volacími znaky se účastní programu CWOP. Většina ostatních meteorologických stanic jsou radioamatéři s meteostanicem. Některé informace jsou také konvertovány individuálně z veřejně dostupných zdrojů jako jsou letištní zprávy o počasí.
User guide · FAQ · blog · Diskusní skupina · linky do aprs.fi · AIS stanoviště · Stav služby · Statistika databáze · Propagace na aprs.fi · Technické dataily · API · Změny · plánované změny · Pozornosti a poděkování · Podmínky Služby · iPhone/iPad APRS